Sence Essentials Wellness Bath Salt - Energise

  • 19.00 kr
  • 15.20 kr
I lager
Lagersaldo: 12

Beskrivning: 

Våra Sence-badsalt är idealiska för att minska inflammation och lugna ditt sinne med en upplyftande eller lugnande doft. Den exfolierande blandningen tar bort döda hudceller och ger din hud en glödande, frisk look!

- 60 g

- Berikad med doft av apelsinblomma

Sence Energise

Mer av det lyckliga hormonet, tack! Oavsett om du vill börja dagen med en booster eller avsluta din långa vecka, är vår upplyftande wellnesskollektion perfekt för att skapa en rutin för att känna dig glad och energisk. Denna Sence Wellness Energize-serie innehåller glada ingredienser av äpple, cederträ och mysk för att skapa en feel-good vibe i ditt hus. Känn lyckan inifrån!

Användning: 

Fyll ditt badkar med vatten. Öppna din påse och häll lite av havssaltet i det varma rinnande badvattnet och använd din hand för att röra om vattnet för att hjälpa till att lösa upp alla korn. Upplev ett färgbyte på vattnet och en härlig doft av saltet. Koppla av och njut!

Ingredienser: 

SODIUM CHLORIDE, SODIUM LAURYL SULFATE, PARFUM, AQUA, GLYCERIN, CITRUS AURATIUM AMARA FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BONZOATE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, CI 16255