Sence Essentials Wellness Bath Salt - Release

  • 19.00 kr
  • 15.20 kr
I lager
Lagersaldo: 11

Beskrivning: 

Våra Sence-badsalt är idealiska för att minska inflammation och lugna ditt sinne med en upplyftande eller lugnande doft. Den exfolierande blandningen tar bort döda hudceller och ger din hud en glödande, frisk look!

- 60 g

- Berikad med bergamottdoft

Sense Release

Känner du dig överväldigad och stressad? Nu är den perfekta tiden att skämma bort ditt överansträngda och stressade sinne och höja din dagliga rutin! Sence Wellness Release-kollektionen erbjuder dig ett vackert utbud av personlig vård och livsstilsprodukter. Tack vare frigörande ingredienser som bergamott, ylang-ylang och jasmin kommer ditt sinne att stressas av på ett ögonblick. Nu kan du ta dig an världen! Känn lyckan inifrån!

Användning: 

Fyll ditt badkar med vatten. Öppna din påse och häll lite av havssaltet i det varma rinnande badvattnet och använd din hand för att röra om vattnet för att hjälpa till att lösa upp alla korn. Upplev ett färgbyte på vattnet och en härlig doft av saltet. Koppla av och njut!

Ingredienser: 

SODIUM CHLORIDE, SODIUM LAURYL SULFATE, PARFUM, AQUA, GLYCERIN, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, CI 16255.