Dove Men+Care 48h Roll-on Fresh 50 ml

  • 35.00 kr
I lager
Lagersaldo: 11

Beskrivning: 

Dove Men+Care 48h Antiperspirant Deo roll-on Fresh 50ml ger 48 timmars skydd mot svett och dålig lukt. Eftersom det är en bra idé att äta en god måltid är det värt det. Vår återfuktande antiperspirant kombinerar skydd med komfort för en omedelbart fräsch känsla. Deodoranter innehåller 1/4 fuktgivande kräm för att skydda som är tufft mot svett men inte mot din hud. För du har en deodorantbrat och du har fåtöljer som du inte kan vänta med att se. Global testar Dove inte på djur och roll-on-formeln är PETA cruelty free.

Letar du efter en antiperspirant som gör att du känner dig fräsch och säker hela dagen? Välj Dove Men+Care 48h Antiperspirant Deo roll-on Fresh 50ml. Denna vårdande deodorant kombinerar kraftfullt skydd med en omedelbart fräsch känsla. Formulan innehåller kraftfulla antiperspiranta ingredienser som ger upp till 48 timmars skydd mot svett och 1/4 fuktgivande kräm som återfuktar och skyddar huden. Din hud känns behaglig och fri från irritation med en långvarig frisk doft som gör att du doftar gott hela dagen. 

Så här gör du: 

Använd Dove Men+Care 48h Antiperspirant Deo roll-on Fresh 50ml på ren, torr hud. Håll ena armen ovanför huvudet och applicera i lätta cirklar på armhålan. Upprepa under den andra armen. 

 Dove Men+Care sätter omsorg i centrum för en mans styrka - den här deodoranten hjälper dig att ta hand om dig själv så att du kan finnas där för andra. Dove Men+Care anser att omsorg gör en man starkare. Verklig styrka visas genom den omsorg du ger till de människor som betyder något - och det inkluderar dig. Oavsett om du letar efter en spray deo för män som gör att du känner dig fräsch och torr hela dagen eller en body wash som håller huden återfuktad, är Dove Men+Care-produkterna utformade för att skydda och ta hand om din hud.