Technic Faux Mink 3D Lashes London

  • 49.00 kr

Produkten är för tillfället slut i lager. 

Om produkten 

TECHNIC FAUX MINK 3D LASHES LONDON - Förbättra ditt ögonblick med vårt sortiment av Faux Mink Lashes. Lägg till längd och volym till ditt utseende med våra 5 lättviktsstilar. Få den den numera kultförklarade "wispiga" looken. Håren är av olika längd för att imitera äkta ögonfransar och smickra ögon i alla former och storlekar.

 Ögonfranslim ingår. Mät fransarna mot ögat och klippa till rätt längd. Lägg limmet i ögonfransens band och låt limmet bli klibbigt innan det appliceras på ögat. Använd ögonfransapplikatorer eller fingrar för att pressa fransarna på plats. 


Passande för vegetarianer: Ja

Passande för veganer: Ja 

Testade på djur: NEJ

Technic är ett sminkmärke designat och framtaget i England. Technic erbjuder ett brett sortiment med prisvärda smink -och skönhetsprodukter. I deras senaste kollektioner har dom satsat på innovativa produkter med hög pigmentering, hudvänligt innehåll samt alternativ för vegetarianer och veganer. Självklart är inga produkter testade på djur. Technics filosofi har alltid varit att kvalitet ska inte kosta. Något som vi uppskattar otroligt mycket, alla ska ha råd med lyxiga skönhetsprodukter.