Rihanah Ispahan EDP For Him

  • 249.00 kr
I lager
Lagersaldo: 20

RIHANAH ISPAHAN FOR HIM - Exotisk, spännande är Rihanah Ispahan Oud med sin blandning av kryddiga, söta, varma och rökiga ackord. Utformad för moderna män som vill utstråla självförtroende och släppa loss sin inre förföriska sida, utstrålar denna Köln magnetisk charm som få kan motstå. Labdanum öppnar doften och levererar en fascinerande blandning av jordnära, myskiga, läderartade och bärnstensfärgade aromer. Labdanum öppnar doften och levererar en fascinerande blandning av jordnära, myskiga, läderartade och bärnstensaromer. Luktförgiftningen fortsätter när gröna och animaliska toner hjälper rosens hjärta att komma igenom. Som att bada i lyx, avslutar med tidlös oud och sandelträ.

Toppnoter: Labdanum

Hjärtnoter: Patchouli, Saffran, Ros

Basnoter: Cederträ, Oud, Sandelträ

  • Hållbarhet: Över 10 timmar
  • Innehåll: 100 ml 
  • Ingredienser:  Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Water (Aqua), Amyl, Cinnamal, Citral, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Farnesol, Limonene, Linalool. 

 Rihanah Perfumes  

Det nya sortimentet av Rihanah Premium-dofter är ett av få varumärken som har en balans mellan det exlusiva och det enkla. Bär din stil med dessa rena sällsynta arabiska ingredienserna som ett passande bevis på den extraordinära bredden av dess inverkan.