Durex Real Feel Kondomer 8 st

  • 99.00 kr
I lager
Lagersaldo: 6

Durex Real Feel Kondomer 8 st - 8 innovative kondomer med materialet RealFeel

Produktegenskaper
  • Tillverkande av polyisopren – ett tekniskt avancerat icke-latexmaterial
  • Kliniskt testat
  • Genomskinliga, glidmedelsbehandlad, med behållare i toppen
  • Nominell bredd: 56 mm
Produktbeskrivning

Nästa generation kondomer i Real Feel-material för naturlig hudkänsla. Materialet i Durex Real Feel-kondomer är utvecklat för att minimera risken för allergiska reaktioner på latex.

Ingredienser

Kraton Cariflex IR 401, Calcium Carbonate, Magnesium Carbonate, Silicone, Fluid NM 1-350, Fragrance -zeus Flavor

Användningsinformation

Så här använder du Durex-kondomer: Trä på en kondom innan penis berör den andra personen. Det bidrar till att förhindra graviditet och risken att smittas med sexuellt överförbara sjukdomar. Kontrollera utgångsdatum på kondomomslaget innan du använder kondomen. Om det finns en synlig skada på det enskilda kondomomslaget ska du kasta kondomen och ta en ny från ett oskadat omslag.

Säkerhetsinformation

Läs den tryckta informationen på förpackningens insida noga, framför allt om du använder kondomerna vid analsex eller oralsex. Varje kondom ska endast användas en gång.

Använd endast glidmedel som rekommenderas för användning med kondom. Oljebaserade produkter (vaselin, babyolja och vissa pessar) och vissa läkemedel för lokalt bruk som appliceras på penis eller i slidan kan skada kondomer. Använd extra glidmedel vid analsex.

Durex Real Feel-kondomerna är tillverkade av polyisopren för en naturlig hudkänsla. Eftersom polyisopren är ett latexfritt material. Vissa människor som är allergiska mot latex kan ändå reagera även på de här kondomerna. Om du upplever irritation eller om du får någon typ av allergisk reaktion ska du sluta använda kondomerna och kontakta läkare.

Det finns inget preventivmedel som ger ett 100 % säkert skydd mot graviditet eller HIV och andra sexuellt överförbara sjukdomar. Om en kondom läcker eller går sönder under sex ska du rådgöra med apotekare eller läkare så snart som möjligt och inom 72 timmar.