Technic Gold Elixir - Facial Oil

  • 69.00 kr
I lager
Lagersaldo: 4

TECHNIC GOLD ELIXIR FACIAL OIL HYALURONIC ACID - Bra makeup börjar med bra hudförberedelser. Vår Gold Elixir Facial Oil innehåller hyaluronsyra och minskar uppkomsten av fina linjer och ojämnheter. Innehåller guldelixir som ger hudens lyster och minskar hyperpigmentering vid långvarig användning. Med en viktlös känsla återfuktar vår ansiktsolja huden perfekt före sminkapplikation men kan även användas som en vanlig hudolja då den har reparerande egenskaper. 

Tillsätt 1-3 pumpar på rena händer och massera in i huden. Lägg till ett par droppar i din grund för en daglig, naturlig finish till din bas.

Passande för vegetarianer: Ja

Passande för veganer: Ja

Testade på djur: NEJ

Technic är ett sminkmärke designat och framtaget i England. Technic erbjuder ett brett sortiment med prisvärda smink -och skönhetsprodukter. I deras senaste kollektioner har dom satsat på innovativa produkter med hög pigmentering, hudvänligt innehåll samt alternativ för vegetarianer och veganer. Självklart är inga produkter testade på djur. Technics filosofi har alltid varit att kvalitet ska inte kosta. Något som vi uppskattar otroligt mycket, alla ska ha råd med lyxiga skönhetsprodukter