Snabb leverans!

Sence Essentials Wellness Hand Soap - Sleep

  • 29 kr
I lager
Lagersaldo: 10

Beskrivning: 

Lägg till en lugnande och avslappnande doft till badrummet eller köket. Denna Sence Hand Soap är skapad med en lugnande formel av lavendel och cederträ för att njuta av mjuka och doftande händer i slutet av en lång dag. Dags att göra sig redo för sängen!
Innehåller
- 300 ml
- Berikad med lavendeldoft

Sence Sleep
Att hitta ett sätt att sova gott kan vara svårt. Men du kan göra något åt det. Denna Sence Wellness Sleep-linje hörde ditt samtal! Produkterna för personlig vård och livsstil är den perfekta kombinationen för att skapa din egen läggdagsritual. Fyll rummet med lugnande ingredienser av bergamott, lavendel och kummin för att somna lätt. Ladda upp ditt sinne med Sence!

Användning: 

Blöt händerna med rent, rinnande vatten, stäng av kranen och applicera tvål. Gnid ihop händerna med tvålen för att skapa lödder. Skrubba händerna i 20 sekunder. Skölj händerna väl under rent, rinnande vatten.

Ingredienser: 

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, PARFUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, CI 19140, CI 16035.