Sence Essentials - Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin

  • 29.00 kr
I lager
Lagersaldo: 10

Sence Essentials - Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin - Rengör huden som ett proffs med vårt Sence Sensitive Micellar Cleansing Water! Den lyfter varsamt orenheter och avlägsnar makeup utan att irritera din hy. Med bara några få svep får din hud näring, återfuktas och ljusas upp.

Innehåller:
- 400 ml
- Sminkborttagare
- Återfuktar din hud
- För känslig hud
-Vegan

Hur man använder:
Rengör ansiktet och ta bort smink med detta vårdande rengöringsvatten. Applicera det två gånger om dagen med en bomullsdyna. Se till att hålla ögonen stängda när du tar bort ögonmakeup. Inget behov av att gnugga eller skölja.

Sence Sensitive
Bygg den bästa skönhetsrutinen för dig. Sence Sensitive-kollektionen är skapad med en lugnande blandning av milda rosenvatteningredienser för att minimera irritation och låsa in fukt. Från rengöringsmedel till arkmasker, vårt känsliga sortiment säkerställer frisk glödande hud!

Ingredienser: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE OEA, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PARFUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ISOPROPYLMYRISTATE, GLYCOL DISTEARATE, STEARETH-4, POLYOUATERNIUM-7, CITRIC ACID, TETRASODIUM EDTA, Cl 19140, Cl 42090

Sence Essentials 

Uppdrag: Sence ambition är att göra ett brett utbud av tillgängliga, prisvärda och högkvalitativa personliga hygienartiklar för alla runt om i världen. Vision: Egenvård är enkelt och roligt. Sence strävar efter att alltid erbjuda god kvalitet till ett rimligt pris med deras produkter över hela världen. Oavsett om du letar efter en oväntad gåva eller en omtänksam produkt för dig själv: Sence har glada och pålitliga produkter som är tillgängliga för alla men inte på bekostnad av miljön. De arbetar kontinuerligt med att göra sina kollektioner mer hållbara.