Sence Essentials - Shampoo Aloe Vera 400 ml

  • 29.00 kr
I lager
Lagersaldo: 7

Sence Essentials - Schampoo Aloe Vera 400 ml - är berikat med den naturliga kraften av Aloe Vera, en växt med en lång historia av användning för sin näringsrika sammansättning. Aloe Vera är känd för sina fuktgivande egenskaper som hjälper till att återfukta och vårda ditt hår, samtidigt som det lugnar hårbotten. Detta shampoo är helt veganskt och fritt från ingredienser av animaliskt ursprung. Nu kan du njuta av enastående hårvård med gott samvete, medan du stödjer en hållbar livsstil. Sence Aloe Vera Schampo är skapat med en mild rengöringsformel som är skonsam nog för daglig användning. Den tar bort smuts, överflödigt fett och produktrester utan att torka ut eller skada ditt hår. Resultatet är rent, fräscht hår som känns lätt och luftigt.

Applicera en generös mängd schampo i vått hår och massera försiktigt in det i hårbotten och längderna. Skölj noggrant med ljummet vatten. För bästa resultat, följ upp med Sence Aloe Vera Balsam.

Sence Essentials 

Uppdrag: Sence ambition är att göra ett brett utbud av tillgängliga, prisvärda och högkvalitativa personliga hygienartiklar för alla runt om i världen. Vision: Egenvård är enkelt och roligt. Sence strävar efter att alltid erbjuda god kvalitet till ett rimligt pris med deras produkter över hela världen. Oavsett om du letar efter en oväntad gåva eller en omtänksam produkt för dig själv: Sence har glada och pålitliga produkter som är tillgängliga för alla men inte på bekostnad av miljön. De arbetar kontinuerligt med att göra sina kollektioner mer hållbara.