W7 Lip Twister Very Nude

  • 29.00 kr
I lager
Lagersaldo: 12

Om produkten

W7 LIP TWISTER – skulpterar och ger volym till dina läppar. Den mjuka, följsamma och liplinern motverkar att läppstiftet flyter utanför läppkonturen. Ger ett långvarigt och hållbart resultat. Med en crèmig matt finish och intensivfärg kan du även använda Lip Twister som läppstift.

Vrid bara upp den några millimeter (undvik exponering för luft, för länge, som är uttorkande). Använd metoden "prick-prick-streck" för en enkel och jämn applicering: Dra två prickar på överläppen, ett streck längs med underläppen. Sammanfoga sedan alla tre. Fyll sedan i läpparna med läppennan så håller färgen längre. Avsluta sedan med läppstift. Sätt på locket ordentligt för att skydda produkten.

Passande för veganer: Ja

Passande för vegetarianer: Ja 

Testade på djur: NEJ

W7 är ett skönhetsmärke designat och framtaget i England. W7 erbjuder ett brett sortiment med högkvalitativa och innovativa smink -och skönhetsprodukter. Självklart är inga produkter testade på djur och självklart är alla deras produkter noggrant testade och innehåller enbart ingredienser som är godkända gällande EU-regler.