Om oss

Hello There Fabulous!

Vi på Stellaz tycker att alla förtjänar att då och då får skämma bort sig själv med fantastiska skönhetsprodukter. I vårt breda sortiment kan du välja och vraka bland våra produkter, till galet förmånliga priser! Klicka hem dina favoriter när det passar dig. Vi har öppet dygnet runt, varje dag året om!


Who Will You Be Today?

Stellaz är en nytänkande och revolutionerande e-handel där kunderna erbjuds högkvalitativa skönhetsprodukter till otroligt förmånliga priser. Stellaz kunderbjudande utgörs av ett brett utbud av produkter inom makeup och skönhet, snabb och tillförlitlig leverans, en modern plattform för e-handel samt tillmötesgående och kunnig personal. Stellaz har förmånen att samarbeta med väletablerade varumärken och kan därför förmedla vår vision -kvalitet ska inte kosta. Nu är det upp till dig, Who Will You Be Today?


Socialite

Vi på Stellaz vill inspirera och ge er våra bästa skönhetstips. Gilla oss på instagram och facebook för att hålla dig uppdatared om våra senaste produkter! Prenumerera även på vårt nyhetsbrev där du får ta del av våra senaste erbjudanden och kampanjer!


Interaction

 Vi tycker det är jätteroligt när ni vill testa våra produkter och vi är alltid öppna för förslag om samarbeten. Har du en blogg, instagram, facebook eller youtube-kanal med fler än 2000 följare är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Keep In Touch

Vi arbetar ständigt för att förbättra oss. Kontakta oss på [email protected] så svarar vi på dina skönhetsfrågor! So Much Love, Stellaz