Giverny - Lilac Diamond EDP 100 ml

  • 99.00 kr
I lager
Lagersaldo: 12

Beskrivning: 

Det doftande minnet av staden Giverny känns i märkets parfymer, som på grund av den harmoniska skönheten i deras noter hänvisar till trädgårdarna med sina blommor. Ett överflöd av färger som gör oss berusade av sådana varianter av aromer och färgstarka upplevelsen. Magisk sensorisk, färgstark och väldoftande är effekterna av dofterna från Givernys parfymer. 

Lilac Diamond Eau de Parfum från Giverny French Privée Club, är en mjuk och elegant doft som framkallar känslan av en trädgård av syrener i full flora. Fira skönheten i enkla saker och naturen, vilket resulterar i en känsla av fräschör och elegans vid varje användning. 

Perfekt för dagligt bruk eller speciella tillfällen, Lilac Diamond är en mångsidig väska för kvinnor som förbättrar enkelhet och elegans.

Inspirerad av "Cloud - Ariana Grande".

Användning: 

För en långvarig doft som du kan bära hela dagen och för att minimera behovet av återapplicering, fokusera på dina pulspunkter bakom öronen, vid nacken och på handlederna samt varmare delar av kroppen, som t.ex. bakom knäna och innanför armbågen. Dessa är de bästa ställena att applicera din doft eftersom doften intensifieras av din kropps värme.