Rihanah Mukhalat Perfumed Body Spray For Women

  • 69.00 kr
I lager
Lagersaldo: 5

RIHANAH MUKHALAT PERFUMED SPRAY FOR WOMEN -  Orientalisk och söt beskriver denna doft,  öppnar med den blommiga, kryddiga och aromatiska tonen av honungsros smält med ljuvliga fruktiga toner. Den aptitretande känslan blir djupare när hjärtat av choklad och vit mysk gör ett framträdande. Förföriska träiga noter blandas med den tidlösa doften av vanilj för att leverera en oemotståndlig finish.

Toppnoter: honungsros, fruktnoter

Mellannoter: choklad, vit mysk

Basnoter: vanilj, tonkaböna, oud

Steg 1 - Skaka burken väl innan du använder den. Steg 2 - Håll den cirka 15 meter från huden. Steg 3 - Spraya den på huden direkt i små sprayer, spraya inte direkt på kläderna.

  • Hållbarhet: Över 10 timmar
  • Innehåll: 200 ml 

OUD

Oud är en extremt sällsynt och dyrbar olja som finns i agarwood, från aquilaria trädet från Sydostasien. Oljan i sig är mörk i färgen och har en komplex doft, är varmt träig, men ändå starkt animialistiskt på samma gång. I många länder i Mellanöstern tros oud vara värd mer än sin vikt i guld. 

Rihanah Perfumes  

Det nya sortimentet av Rihanah Premium-dofter är ett av få varumärken som har en balans mellan det exlusiva och det enkla. Bär din stil med dessa rena sällsynta arabiska ingredienserna som ett passande bevis på den extraordinära bredden av dess inverkan.