Sence Essentials Wellness Shower Foam - Sleep

  • 29.00 kr
I lager
Lagersaldo: 10

Beskrivning: 

Låt din stress för dagen skölja bort medan du njuter av dofterna av vårt Sence Shower Foam. Kombinationen av den lugnande formeln och dofterna av lavendel samverkar för att lugna dina sinnen och främja avslappning. Det är det perfekta sättet att varva ner och förbereda sig för en god natts sömn.

  • 200 ml
  • Skummande ämne
  • Berikad med olivolja och lavendel
  • Vegan

Sence Sleep

Att hitta ett sätt att sova gott kan vara svårt. Men du kan göra något åt det. Denna Sence Wellness Sleep-linje hörde ditt samtal! Produkterna för personlig vård och livsstil är den perfekta kombinationen för att skapa din egen läggdagsritual. Fyll rummet med lugnande ingredienser av bergamott, lavendel och kummin för att somna lätt. Ladda upp ditt sinne med Sence!

Användning: 

Börja med att gå in i duschen och fukta kroppen med vatten innan du applicerar duschgelen. När din kropp är blöt, fördela en generös mängd duschgel på din hand och fördela den jämnt över hela kroppen. Njut av de härliga dofterna och den löddrande effekten av duschskummet.

Ingredienser: 

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, COCAMIDE DEA, SODIUM CHLORIDE, PARFUM, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, LIMONENE