RiiFFS Bleu Absolu For Him

  • 249.00 kr

Produkten är för tillfället slut i lager. 

Om produkten 

RiiFFS BLEU ABSOLU POUR HOMME EAU DE PARFUM - Doften är hämtad från vidsträckta landskap och har toppnoter av peppar & kalabrisk bergamott följt av hjärtnoter av patchouli, pelargon, vetiver, lavendel, rosa peppar, sichuanpeppar och elemi. Den har en varm och träig bas bestående av ceder,  och ger ett karismatiskt uttryck för maskulin elegans. En parfym som andas självsäkerhet och vänder sig till mannen som vill framhäva den sensuella och emotionella sidan av sin manliga karaktär.

  • Hållbarhet: Över 10 timmar
  • Innehåll: 100 ml
  • Ingredienser:  Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Water (Aqua), Amyl Cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol Famesol, Geraniol, Limonene, Linalool. 


- RiiFFs Perfums (French Fragrance) -

Vi på Stellaz kan nu stolt presentera vår helt nya kollektion med unika, eleganta och lyxiga dofter med toner från mellanöstern. RiiFFS Perfumes är mycket prestigefyllda och deras dyrbara dofter är globala bästsäljare. Alla parfymer är framtagna med största omsorg och destillerats från de finaste ingredienserna. Här har man inte kompromissat med kvalitet. Detta är verkligen sensualitet i en flaska. Från fuktiga söta till kryddiga markörer som gör dig redo för säsongen. Tillverkade i Dubai för Al-Fakhar Perfumes & Cosmetic Trading.