W7 Very Vegan Brow Eco

  • 89.00 kr
  • 20.00 kr

Produkten är för tillfället slut i lager. 

Om produkten 

W7 Very Vegan Brow Eco Eyebrow Grooming Kit - är det kompletta ögonbryngrooming kit! Brow Eco ger dig möjlighet att beskära, plocka, kamma, fylla, markera och fixa allt i en praktiskt palett.
Innehåller en pincett, en borste och applikator med dubbla ändar, två nyanser av brynfärg, highlighter och vax för att hålla formen är detta kit ett måste i din  sminkbag.

W7 är stolta över att presentera Very Vegan. Very Vegan-sortimentet är ett trendigt, veganvänligt kosmetiskt sortiment för dem som följer en växtbaserad livsstil.
W7 har utvecklade en rad av deras mest populära produkter tillsammans med reglerna för The Vegan Society. Detta har gjorde det möjligt för de att framgångsrikt få dem vegan godkända. 

* Very Vegan-serien är helt certifierad av The Vegan Society.

Passande för veganer: Ja

Passande för vegetarianer: Ja 

Testade på djur: NEJ

W7 är ett skönhetsmärke designat och framtaget i England. W7 erbjuder ett brett sortiment med högkvalitativa och innovativa smink -och skönhetsprodukter. Självklart är inga produkter testade på djur och självklart är alla deras produkter noggrant testade och innehåller enbart ingredienser som är godkända gällande EU-regler.