Sence Essentials - Conditioner Aloe Vera 400 ml

  • 29.00 kr
I lager
Lagersaldo: 2

Sence Essentials - Conditioner Aloe Vera 400 ml - är ett närande balsam skapat för att ge ditt hår den ultimata behandlingen det förtjänar, med en formulering som är både vegansk och full av naturliga fördelar. Sence Aloe Vera Balsam är framtaget med omsorgsfullt utvald Aloe Vera för att ge ditt hår en djup och varaktig återfuktning. Den naturliga fuktigheten i Aloe Vera tränger in i håret och hjälper till att mjukgöra och återställa dess naturliga glans. Hjälper till att reda ut trassel och gör ditt hår lätt att kamma igenom, samtidigt som det lämnar det silkesmjukt och smidigt.

Efter schamponering med Sence Aloe Vera Schampo, applicera en generös mängd balsam på håret, särskilt på längderna och topparna. Låt verka i några minuter och skölj sedan noggrant med ljummet vatten. För maximal återfuktning och resultat, använd tillsammans med Sence Aloe Vera Schampo.

Sence Essentials 

Uppdrag: Sence ambition är att göra ett brett utbud av tillgängliga, prisvärda och högkvalitativa personliga hygienartiklar för alla runt om i världen. Vision: Egenvård är enkelt och roligt. Sence strävar efter att alltid erbjuda god kvalitet till ett rimligt pris med deras produkter över hela världen. Oavsett om du letar efter en oväntad gåva eller en omtänksam produkt för dig själv: Sence har glada och pålitliga produkter som är tillgängliga för alla men inte på bekostnad av miljön. De arbetar kontinuerligt med att göra sina kollektioner mer hållbara.