Sence Essentials - Face Aqua Gel Hydro Shock

  • 39.00 kr

Produkten är för tillfället slut i lager. 

Sence Essentials - Face Aqua Gel Hydro Shock Hydrating & Smoothing - Är en återfuktande och uppfräschande gelé med fjäderlätt och silkeslen konsistens. Innehåller hyaluronsyra som plumpar upp huden och återfuktar på djupet.

Vegan

Innehåll: Aqua, Glycerin, propanediol, ethylhexyl, stearate. caprylyl, methicone, dimethicone, phenoxyethanol, sodium hyaluronate, carbomer, peg-12 dimethicone/ppg-20, crosspolymer, parfum, sodium, hydroxide, polyacrylate crosspolymer-6, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, tetrasodium glutamate diacetate, mica tocopherol, ci77891 (titanium dioxide), ci77288.

Sence Essentials 

Uppdrag: Sence ambition är att göra ett brett utbud av tillgängliga, prisvärda och högkvalitativa personliga hygienartiklar för alla runt om i världen. Vision: Egenvård är enkelt och roligt. Sence strävar efter att alltid erbjuda god kvalitet till ett rimligt pris med deras produkter över hela världen. Oavsett om du letar efter en oväntad gåva eller en omtänksam produkt för dig själv: Sence har glada och pålitliga produkter som är tillgängliga för alla men inte på bekostnad av miljön. De arbetar kontinuerligt med att göra sina kollektioner mer hållbara.