Sence Essentials - Face Cleansing Foam For Sensitive Skin

  • 35.00 kr

Produkten är för tillfället slut i lager. 

Sence Essentials - Face Cleansing Foam Fore Sensitive Skin - Lyft din dagliga skönhetsrutin med Sence Sensitive Cleanser Foam. Den milda skumrengöringen tillgodoser känslig hud genom att ta bort orenheter och överflödiga oljor utan att ta bort hudens fukt. Resultatet är renare, friskare och slätare hud.

Innehåller:
- 150 ml
- Mjukar upp och fräschar upp
- Parfymfri
- För känslig hud
-Vegan

Hur man använder:
Se till att tvätta händerna innan du börjar. Blöt huden, fördela ett till två pumpar av rengöringsmedlet i händerna och massera skummet försiktigt i uppåtgående cirklar som täcker alla områden i ansiktet. När du är klar, skölj bort med ljummet vatten.

Sence Sensitive
Bygg den bästa skönhetsrutinen för dig. Sence Sensitive-kollektionen är skapad med en lugnande blandning av milda rosenvatteningredienser för att minimera irritation och låsa in fukt. Från rengöringsmedel till arkmasker, vårt känsliga sortiment säkerställer frisk glödande hud! 

Ingredienser: AQUA, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE

Sence Essentials 

Uppdrag: Sence ambition är att göra ett brett utbud av tillgängliga, prisvärda och högkvalitativa personliga hygienartiklar för alla runt om i världen. Vision: Egenvård är enkelt och roligt. Sence strävar efter att alltid erbjuda god kvalitet till ett rimligt pris med deras produkter över hela världen. Oavsett om du letar efter en oväntad gåva eller en omtänksam produkt för dig själv: Sence har glada och pålitliga produkter som är tillgängliga för alla men inte på bekostnad av miljön. De arbetar kontinuerligt med att göra sina kollektioner mer hållbara.