Sence Essentials - Moisturise & Soothe Cleansing Face Wipes For Sensitive Skin

  • 19.00 kr
I lager
Lagersaldo: 4

Sence Essentials - Moisturise & Soothe Cleansing Face Wipes For Sensitive Skin - Våra Sence Sensitive Cleansing Face Wipes är det perfekta tillskottet för att borttagning av smink och ansamling av smuts ska bli lätt utan att irritera. Dessutom är de lätta på språng för att alltid behandla din känsliga hud! 

Innehåller:
- 20 st
- Återfuktar och lugnar
- Alkohol- och parfymfri
- För känslig hud - Vegan

Hur man använder:
Rengöringsservetter är ett snabbt sätt att ta bort smink och bli av med föroreningar. Använd så många våtservetter som du behöver tills inga spår av smink finns kvar när du sveper. Se till att göra det utan hård gnidning och dragning.

Sence Sensitive
Bygg den bästa skönhetsrutinen för dig. Sence Sensitive-kollektionen är skapad med en lugnande blandning av milda rosenvatteningredienser för att minimera irritation och låsa in fukt. Från rengöringsmedel till arkmasker, vårt känsliga sortiment säkerställer frisk glödande hud!

Innehåll:  AQUA, POLOXAMER 184, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, BENZETHONIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM CITRATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, POTASSIUM SORBATE

Sence Essentials 

Uppdrag: Sence ambition är att göra ett brett utbud av tillgängliga, prisvärda och högkvalitativa personliga hygienartiklar för alla runt om i världen. Vision: Egenvård är enkelt och roligt. Sence strävar efter att alltid erbjuda god kvalitet till ett rimligt pris med deras produkter över hela världen. Oavsett om du letar efter en oväntad gåva eller en omtänksam produkt för dig själv: Sence har glada och pålitliga produkter som är tillgängliga för alla men inte på bekostnad av miljön. De arbetar kontinuerligt med att göra sina kollektioner mer hållbara.