Sence Essentials - Nose Pore Strips 6 pcs Cleanse & Remove

  • 19.00 kr

Produkten är för tillfället slut i lager. 

Sence Essentials - Nose Pore Strips 6 pcs Cleanse & Remove - Hjälp till att återställa dina näsporer efter en stressig vecka med våra Sence Nose Pore Strips. De rengör dina porer och tar bort smuts och oljor, medan Hamamelis Virginiana Leaf-extrakt renar din hud och lämnar den glad och glödande. Innehåller 6 stycken strips. 

Vegan 

Användning: Detta kommer att vara snabbt, enkelt och effektivt. Steg 1: Rengör ansiktet som du brukar göra och klappa torrt. Steg 2: Ta bort näsremsan från förpackningen. Steg 3: Blöt näsan med ljummet vatten och placera näsremsan på näsan. Steg 4: Låt den verka i 10-15 minuter och ta bort näsremsan. Upprepa dessa steg 1-2 gånger per vecka.

Ingredienser: (INCI) INGREDIENTS: AQUA, POLYVINYL ALCOHOL, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, METHANOL, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT, METHYL ACETATE, METHYLPARABEN, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Sence Glow Girls
En glowig hud är alltid inne. Sence Glow Girls-kollektionen innehåller söta tryckta hudvårdsprodukter som är lätta att använda, med djuprengörande ingredienser som tar bort orenheter och lämnar huden återfuktad och strålande. Börja din skönhetsresa med det glow du förtjänar. Det är dags att glöda!

Sence Essentials 

Uppdrag: Sence ambition är att göra ett brett utbud av tillgängliga, prisvärda och högkvalitativa personliga hygienartiklar för alla runt om i världen. Vision: Egenvård är enkelt och roligt. Sence strävar efter att alltid erbjuda god kvalitet till ett rimligt pris med deras produkter över hela världen. Oavsett om du letar efter en oväntad gåva eller en omtänksam produkt för dig själv: Sence har glada och pålitliga produkter som är tillgängliga för alla men inte på bekostnad av miljön. De arbetar kontinuerligt med att göra sina kollektioner mer hållbara.