W7 Strobe & Go! Strobing Stick Moonlight

  • 39.00 kr
  • 20.00 kr

Produkten är för tillfället slut i lager. 

Om produkten

W7 STROBE & GO! Strobing Stick - Är du svag för allt som glittrar? Det är precis därför vi finns! Vårt Strobing Stick är berikad med det finaste ljusreflekterande pärlemor som både berikar och får din hud att stråla i ett enda drag. Den lätta formulan finns i pärlemorsberikat guld och rosa som ger fukt och en strålande finish. Dutta den på ansiktet för att göra den redo för applicering av makeup eller använd den för sig själv för en fin och fräsch lyster. 

Applicera en mängd produkt, stor som en ärta, direkt på huden. Du kan anpassa mängden creme till de områden du vill skall stråla ännu mer. Passar alla hudtoner. Din nyblivna favorit för att snabbt tillföra huden strålande lyster.


Passande för veganer: Ja

Passande för vegetarianer: Ja 

Testade på djur: NEJ

W7 är ett skönhetsmärke designat och framtaget i England. W7 erbjuder ett brett sortiment med högkvalitativa och innovativa smink -och skönhetsprodukter. Självklart är inga produkter testade på djur och självklart är alla deras produkter noggrant testade och innehåller enbart ingredienser som är godkända gällande EU-regler.