Technic - 3D Lashes Tin Box

  • 99.00 kr
  • 49.50 kr
I lager
Lagersaldo: 34

TECHNIC - 3D Lashes Tin Box - Perfekta presentboxen med lyxiga fransar som kan appliceras snabbt och enkelt och sitter väldigt bra. Kommer i 4 olika modeller för att passa för just ditt ändamål, en naturlig känsla eller för att framhäva och dramatisera din look. 

Börja med att fästa på mitten av ögonlocket för att sedan fästa inner och ytterkant av ögat. Du kan applicera lite mascara innan och efter att du limmat fast den. Fixa hela makeupen på ögat innan du lägger frans, en linje med eyeliner hjälper för att få en mjuk övergång. Ta bort fransarna: Dra försiktigt bort lösögonfransarna genom att börja i den yttersta delen av ögonlocket. Ta bort eventuella limrester med make up remover.

Innehåller: 

  • Lösögonfransar x4 
  • Franslim x1

Passande för vegetarianer: Ja

Passande för veganer: Ja 

Testade på djur: NEJ

Technic är ett sminkmärke designat och framtaget i England. Technic erbjuder ett brett sortiment med prisvärda smink -och skönhetsprodukter. I deras senaste kollektioner har dom satsat på innovativa produkter med hög pigmentering, hudvänligt innehåll samt alternativ för vegetarianer och veganer. Självklart är inga produkter testade på djur. Technics filosofi har alltid varit att kvalitet ska inte kosta. Något som vi uppskattar otroligt mycket, alla ska ha råd med lyxiga skönhetsprodukter.