Technic Glow Setter - Setting spray with hyaluronic acid

  • 69.00 kr
  • 51.75 kr
I lager
Lagersaldo: 23

TECHNIC GLOW SETTER - Setting spray with hyaluronic acid GLOWY & LONG LASTING - är en viktlös, återfuktande spray som fäster makeupen med en daggfrisk, strålande finish. Den mångsidiga sammansättningen kan användas till att förbereda, fästa och fräscha upp makeupen under dagen för extra återfuktning och lyster. 

Produkten kan användas på tre olika sätt: 1. Som primer till att jämna ut och återfukta huden innan du applicerar din makeup. 2. Ovanpå din makeup för att få den till att hålla längre. 3. Till att fräscha upp din makeup och ditt glow under dagen.

Innehåll:100 ML 

Passande för vegetarianer: Ja

Passande för veganer: Ja 

Testade på djur: NEJ

Technic är ett sminkmärke designat och framtaget i England. Technic erbjuder ett brett sortiment med prisvärda smink -och skönhetsprodukter. I deras senaste kollektioner har dom satsat på innovativa produkter med hög pigmentering, hudvänligt innehåll samt alternativ för vegetarianer och veganer. Självklart är inga produkter testade på djur. Technics filosofi har alltid varit att kvalitet ska inte kosta. Något som vi uppskattar otroligt mycket, alla ska ha råd med lyxiga skönhetsprodukter.