Technic Custom Lash - 3 Pieace Lash

  • 49.00 kr
I lager
Lagersaldo: 4

Beskrivning: 

Förstärk dina naturliga fransar med dessa anpassade halvfransar.Med tre mönster att välja mellan kan du skapa en look som passar din stil, oavsett om det är med en subtil förbättring eller ett djärvt uttalande. Varje set kommer med franslim inuti.

🐰 Veganvänlig och Peta godkänd

Användning: 

Förbered: Börja med rena, sminkfria ögonfransar och locka försiktigt dina naturliga fransar, om så önskas, för att hjälpa dem att blandas med lösfransarna. Klipp lösfransarna så att de passar din ögonform om de är för långa för din fransrad.

Lim: Använd en fin, spetsig applikator eller en tandpetare och applicera ett tunt, jämnt lager lim längs lösfransarnas band. Se till att limma till ytterkanterna för att förhindra lyft. Låt limmet bli lite klibbigt i cirka 20-30 sekunder - detta steg är avgörande för att säkerställa en säker vidhäftning.

Fäst: Titta ner i en spegel för att hjälpa dig att se fransraden tydligt. Använd en pincett eller dina fingrar och placera försiktigt lösfransarna så nära din naturliga franskant som möjligt, börja från mitten och fäst sedan de inre och yttre hörnen. Tryck försiktigt ner fransarna för att säkra dem, låt sedan limmet torka helt - det ska bli genomskinligt och klibbfritt.

Varning: Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om du har en ögoninfektion. Om produkten kommer in i ögonen, skölj väl med rent vatten. Avbryt användningen om irritation uppstår.

Ingredienser: 

Eyelash Glue:
ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN
Eyelash Composition:
SYNTHETIC PBT FIBRE