TECHNIC BANANA BRIGHT LOOSE POWDER

  • 59.00 kr
  • 20.00 kr

Produkten är för tillfället slut i lager. 

TECHNIC BANANA BRIGHT LOOSE POWDER - Berika huden med en naturlig lyster med Technic Banana Bright Loose Powder en genomskinlig formula som ger din makeuplook en salongsvärdig finish. Det fjäderlätta, mikrofina pudret håller makeupen på plats och ger en sofistikerad matt finish utan att lägga sig i linjer eller bli kakigt. Räkna med strålande, utsuddande resultat och lyster som ser ut att komma inifrån.

Ultrafint, silkeslent puder för att korrigera rodnad och neutralisera mörka ringar. Använd för att mattifiera och lägga grunden för ett långvarigt, felfritt utseende. Använd ihop med vår Banana Bright Low Lighter Concealer för en ultra felfri finish.

Passande för vegetarianer: Ja

Passande för veganer: Ja 

Testade på djur: NEJ

Technic är ett sminkmärke designat och framtaget i England. Technic erbjuder ett brett sortiment med prisvärda smink -och skönhetsprodukter. I deras senaste kollektioner har dom satsat på innovativa produkter med hög pigmentering, hudvänligt innehåll samt alternativ för vegetarianer och veganer. Självklart är inga produkter testade på djur. Technics filosofi har alltid varit att kvalitet ska inte kosta. Något som vi uppskattar otroligt mycket, alla ska ha råd med lyxiga skönhetsprodukter.