RiiFFS Elixir Leather For Him

  • 249.00 kr

Produkten är för tillfället slut i lager. 

Om produkten 

RiiFFS WONDER OF YOU HOMME EAU DE PARFUM - Är en gentlemans attityd av framgång, vision och styrka fångad i en doft. Toppnoter av ananas, bergamott, svarta vinbär och äpple. Kärnan består av patchouli, torkad björk, rosor och marockansk jasmin. Kulminerar avslutningsvis med vanilj, mysk, ekmossa och ambergris. 

  • Hållbarhet: Över 10 timmar
  • Innehåll: 100 ml 
  • Ingredienser:  Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Water (Aqua), Amyl, Cinnamal, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool. 


- RiiFFs Perfums (French Fragrance) -

Vi på Stellaz kan nu stolt presentera vår helt nya kollektion med unika, eleganta och lyxiga dofter med toner från mellanöstern. RiiFFS Perfumes är mycket prestigefyllda och deras dyrbara dofter är globala bästsäljare. Alla parfymer är framtagna med största omsorg och destillerats från de finaste ingredienserna. Här har man inte kompromissat med kvalitet. Detta är verkligen sensualitet i en flaska. Från fuktiga söta till kryddiga markörer som gör dig redo för säsongen. Tillverkade i Dubai för Al-Fakhar Perfumes & Cosmetic Trading.