RiiFFS Blu O2 For Him

  • 249.00 kr

Produkten är för tillfället slut i lager. 

Om produkten 

RiiFFS BLU O2 POUR HOMME EAU DE PARFUM - är en maskulin och attraktiv parfym från RiiFFS. Doftskapelsen är dynamisk och modern med stark personlighet och stilfull självsäkerhet. Den har en fräsch träig doft med toppnoter av citron, apelsin, kardemumma-infunderad och med mellantoner av rosmarin, jasmin, ros och en bestående finish av mysk, vetiver och sandelträ. 

  • Hållbarhet: Över 10 timmar
  • Innehåll: 100 ml
  • Ingredienser:  Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Water (Aqua), Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, Carboxaldehyde, Limonene, Linalool. 


- RiiFFs Perfums (French Fragrance) -

Vi på Stellaz kan nu stolt presentera vår helt nya kollektion med unika, eleganta och lyxiga dofter med toner från mellanöstern. RiiFFS Perfumes är mycket prestigefyllda och deras dyrbara dofter är globala bästsäljare. Alla parfymer är framtagna med största omsorg och destillerats från de finaste ingredienserna. Här har man inte kompromissat med kvalitet. Detta är verkligen sensualitet i en flaska. Från fuktiga söta till kryddiga markörer som gör dig redo för säsongen. Tillverkade i Dubai för Al-Fakhar Perfumes & Cosmetic Trading.